Om

Man blir bra på det man övar på.

Vad övar DU på?

Under mina 20 år som kajakpaddlare har jag gått från lugn fikapaddlare till en paddlare som helst ska ha saltvatten i näsan vid varje paddling, och numera är de båda integrerade i min person. Jag har hunnit gå ett otal kurser, för att lära mig mer, och fått spännande paddlingserfarenheter från Sverige, Grekland, Nordnorge, Wales och inte minst Skottland. De flesta har givit mig massor med glädje och en och annan har skrämt vettet ur mig, som tex strömvirvlarna i Falls of Lora, Skottland.

Under 15 år har jag i varierande omfattning varit engagerad i Escape Outdoors i Göteborg, där jag varit turledare, instruktör och hyrt ut kajaker. I det brittiska BCU (British canoe Union) är jag 4 star paddler och jag är licensierad enligt NIL (Nordisk Instruktörslicens för havspaddling).

I paddlingen finns det något för de flesta. Att glida stilla med strömmen i Göta älv, att mäta sin teknik och kraft med vinddraget under kustbevakningens helikopter, att svalka sitt huvud med en roll, eller varför inte bara njuta av naturen runt omkring. Att ha det bra helt enkelt!